Assortiment - De Snoeper

Ga naar de inhoud
Het geheim van Martinez Chocolade ligt in het feit dat wij bij elke fase, van boon tot chocolade, elk detail nauwlettend in de gaten houden. Bovendien gebruiken wij voor al onze chocoladeproducten alleen de beste grondstoffen ter wereld. Zo verwerken wij de allerbeste selectie cacao-bonen uit o.a. Java, Ecuador en Kameroen in onze chocolade. Tevens wordt onze chocolade bereidt met pure cacaoboter, volle melkpoeder en een vleugje natuurlijke Bourbon-vanille om de smaak en textuur van de chocolade af te ronden.

Wat Martinez Chocolade nog meer speciaal maakt, is het diverse-, kwaliteitsvolle- en bovenal unieke karakter van al onze recepturen. Of u nou op zoek bent naar melk-, puur- of witte chocolade of één van onze andere fijne chocoladeproducten; alles is bereid op basis van onze eigen, unieke recepturen. Ook onze hazelnoot-praline vullingen, slagroomvullingen, ganachevullingen, amandel-marsepein vullingen en likeurvullingen komen uit eigen keuken en daar zijn we ontzettend trots op.

Kortom, wij geloven erin dat we u met een combinatie van de juiste kennis en vakmanschap het perfecte chocoladeproduct kunnen aanbieden!


Noem in Den Haag of omgeving de naam ‘Maison Kelder’ en het antwoord is altijd hetzelfde: ‘Van de hazelnoottaart!’ Probeer het maar eens. Het komt omdat het banketbedrijf al meer dan 80 jaar een begrip is - niet alleen in de residentie, maar ook tot ver daarbuiten.

Wij zijn wederverkoper en bij ons kunt u het gebak bestellen. Dat kan telefonisch via 0174-240318.Het geheim van Veens Kaatje

Deze eierroom wordt speciaal door zorgboerderij de Eekhoeve naar eigen recept gemaakt. De heerlijke zachte en romige smaak maakt deze lekkernij vooral heel bijzonder. De basis bestaat uit verse scharreleieren. Het voer voor de kippen is met zorg samengesteld: zuiver plantaardig met speciale granen. Ook de brandewijn die wordt gebruikt is op ambachtelijke wijze en naar eigen recept geproduceerd. Bijzonder en Puur...en dat proeft u!

Naast de bekende gele eierroom hebben we natuurlijk ook Veens ChocoKaatje. Een heerlijke combinatie van eierroom en chocolade. En niet te vergeten de Boerenjongens.

Meer weten over Zorgboerderij de Eeekhoeve? klik hier.

Bakkerij Westland is gespecialiseerd in het bakken van roomboter kaastabletten volgens oud familierecept, met natuurlijke ingrediënten en op een ambachtelijke manier.

ONZE WINKEL:
Zeestraat 31, 2681CM Monster
0174 240 318
info@desnoeper.nl


OPENINGSTIJDEN:
Ma: gesloten
Di: 9:30 - 17:30 uur
Wo: 9:30 - 17:30 uur
Do: 9:30 - 17:30 uur
Vr: 9:30 - 17:30 uur
Za: 9:30 - 16:30 uur
Zo: gesloten
OPENINGSTIJDEN:
maandag: gesloten
dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
woensdag: 9:30 - 17:30 uur
donderdag: 9:30 - 17:30 uur
vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
zaterdag: 9:30 - 16:00 uur
zondag: gesloten
Terug naar de inhoud